2 ago 2014

Tansen, un poblet tranquil.



Carrers amb un pendent aptes per a l'etapa més dura del tour, senyors asseguts tranquil·lament amb el barret típic nepalí, mainada uniformada que torna de l'escola, somriures a totes les cares... tot això envoltat de valls verdes fins allà a on arriba la vista.

Tansen és un poble a on els compatriotes del Nepal van a passar uns dies de vacances, això el fa obert a rebre turistes, però no és una de les destinacions a on acostumen a anar molts occidentals. El fet de no tenir una infraestructura per rebre gent "com nosaltres" implica que ningú et persegueixi demanant que necessites comprar, i que la gent et vegi com una novetat al paisatge de cada dia. D'aquesta forma, es pot passejar tranquil·lament per aquest magnífic poble, de gran bellesa.

Entre altres activitats com relaxar-se, provar el menjar de la zona, llegir, mirar com plou... El lloc permet fer excursions d'un dia anant cap els diferents punts cardinals i d'aquesta manera admirar el paisatge
que envolta, d'un verd viu i alegre, i és que estem al mig de la temporada de pluges, els monsons. Caminant un va travessant petites viles, bàsicament dedicades al cultiu de l'arròs i del blat de moro, i el que sempre hi ha una botiga de comestibles i un taller de costura. Al travessar els carrers, la gent et mira i els petits s'agrupen ajuntant les mans sobre el pit i dient "namaste". Després d'això et posen un gran somriure i demanen el nom o una foto.

Més que paraules, crec que en aquest post són les imatges el que permeten fer-se una idea del que és Tansen.






No hay comentarios:

Publicar un comentario